Gavel med inngravering 

Auksjonshammer, ordførerklubbe, gavel, formannsklubbe. Kjært barn har mange navn og mange bruksområder. Uansett om du skal bruke en gavel til å stramme opp lange og kaotiske møter i foreningen, arrangere en auksjon eller behøver en gave til et æresmedlem i idrettsforeningen du sponser, har vi en klubbe som passer. Våre klubber er laget av kvalitetsmaterialer og har en lang levetid. 

For den eksklusive foreningen har vi et kunstverk av en gavel som består av masurbjørk, bark og reinsdyrhorn, håndlaget i Nord-Sverige. Vi har også en klubbe bestående av mørkt tre og et gullbånd der man kan få gravert inn valgfri tekst, som for eksempel foreningens navn og etableringsdato. Dermed kan man enkelt gjøre en «vanlig» gavel til unik. Vår gavel med inngravering har en lengde på hele 27 cm, i tillegg til en soundblock med 10 cm i diameter.
Selve gavelen får man servert innpakket i en nydelig og delikat eske, slik at selve opplevelsen av å åpne pakken er majestetisk i seg selv. På den lekre gavelen kan man ha opptil 2 linjer med valgfri inngravering. Ved å investere i en gavel med inngravering, blir den med en gang en svært personlig og elskverdig eiendel. Det kan med andre ord bli en gjenstand man verdsetter høyt i en hvilken som helst forening eller klubb. Ønsker du en gavel i lys eik og med foreningens/firmaets logo på, kan vi også levere dette. 

Mange av oss forbinder en gavel med dommere og rettssaler, som et symbol på autoritet og gjennomslagskraft. Ellers kjenner vi alle auksjonshammeren som blir brukt over hele verden. Med en møteklubbe av høy kvalitet sørger man for å få den riktige rammen rundt et årsmøte eller en generalforsamling, og mye arbeid er lagt i at klubben skal lage en høy og autoritær lyd som blir lyttet til. Med en gavel med inngravering blir denne autoriteten understreket enda mer.

Bestiller du hos oss, sørger vi for at din gavel ankommer med posten i løpet av en uke. Har du spørsmål om betalingsbetingelser, levering, våre formannsklubber eller annet, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via skjemaet under “Kontakt oss” på denne nettsiden, eller send en e-post til post@klubbe.no. Vi kan også bidra med et bedre blikk for hvordan det vil se ut med en inngravert gavel fra oss.Vi ser frem til å høre fra deg!