Formannsklubbe

Dersom du leter etter en formannsklubbe med kvalitet og autoritet, skal du lese videre. Gavelshop har et bredt utvalg der du selv kan velge den formannsklubben som passer dere best. Felles for alle våre klubber er at de holder høy kvalitet og kan sørge for den riktige seremonielle rammen under deres møter. 

En formannsklubbe blir gjerne brukt til å kreve oppmerksomhet eller til å vedta en endelig beslutning. Siden klubben skal være et symbol på autoritet legges det vekt på en god trekvalitet som lager den riktige lyden. 

Ønsker du inngravering på formannsklubben er ikke dette noe problem. Vi har solgt mange møteklubber til fylkeslag og hovedorganisasjoner som gjerne tar med en ordførerklubbe når det skal åpnes nye lokallag eller det er et jubileum. Denne flotte klubben består av mørkt tre og et gullbånd der dere får to linjer med valgfri tekst. Mange velger standardtekst som firmanavn/foreningsnavn og stiftelsesdato, men dette er naturligvis opp til dere. For den eksklusive forening har vi også en ordførerklubbe av masurbjørk, bark og reinsdyrhorn. 

En formannsklubbe kan også være en gave til borettslaget med de lange årsmøtene, idrettslaget du sponser eller til venneforeningen. Kanskje behøver du en auksjonshammer? Uansett bruk sørger vi for at du får kvalitetsklubber tilsendt gjennom posten i løpet av en uke. 

Dersom du har spørsmål om en spesifikk formannsklubbe, betalingsbetingelser eller annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via skjemaet her på vår nettside eller send en e-post til post@klubbe.no